Transformăm visele tale imobiliare în realitate

agentie imobiliara timisoara

District Real Estate este o agenție imobiliară cu sediul în Timișoara, specializată în servicii imobiliare personalizate. Nu suntem doar o agenție imobiliară; noi suntem partenerii dvs. de încredere în căutarea unei noi case, apartament, spațiu comercial, hală sau teren. Ne angajăm să vă oferim un proces de tranzacție fluid, confortabil și lipsit de stres, indiferent dacă sunteți angajat, antreprenor sau student.

La District Real Estate, ne mândrim cu o selecție largă de proprietăți pe piață. Știm că fiecare client este unic, așa că lucrăm pentru a găsi proprietatea potrivită care să corespundă nevoilor dvs. specifice, indiferent de buget sau domeniul în care activați. De la prima noastră întâlnire până la semnarea finală, vă susținem la fiecare pas.

Dincolo de imobiliare viziune, valoare și dedicație

agentie imobiliara timisoara

Transparența este esențială pentru noi. Suntem sinceri și direcți în toate comunicările noastre și vă oferim toate detaliile despre tranzacția dvs. Obiectivul nostru este ca dvs. să faceți cât mai puțin efort, bucurându-vă de o tranzacție reușită și profitabilă în cel mai scurt timp posibil.

La District Real Estate, vedem mai mult decât simple imobile – vedem oportunități pentru o viață mai bună, sigură și confortabilă pentru dvs. și familia dvs. sau angajații dvs. Fiecare proprietate pe care o gestionăm are potențialul de a deveni un cămin iubit sau un loc de muncă eficient.

agentie imobiliara timisoara

Oamenii din spatele tranzacției

Echipa noastră la District Real Estate reprezintă esența pasiunii și dedicării în imobiliare, transformând fiecare zi într-o oportunitate de a excela și de a îmbunătăți experiențele clienților noștri.

agentie imobiliara timisoara

Aryana Gadian

Manager

agentie imobiliara timisoara

Dejan Belic

Manager

agentie imobiliara timisoara

Darius Solomon

Manager

agentie imobiliara timisoara

Dragoș Cătău

Consultant imobiliar

agentie imobiliara timisoara

Leonard Leucuța

Consultant imobiliar

agentie imobiliara timisoara

Adrian Craioveanu

Consultant imobiliar

agentie imobiliara timisoara

Denisa Suharu

Consultant imobiliar

0
PROPRIETĂȚI ÎN PORTOFOLIU
0
TRANZACȚII FINALIZATE
0
ANI DE EXPERIENȚĂ
0 +
recenzii pe google
Andrei Mihalcea
Andrei Mihalcea
2024-04-13
Am avut cea mai profesionista gasire a chiriei perfecte alaturi de Luca, un om extraordinar care m-a ajutat din toate punctele de vedere, fiind un "meserias" pe cinste in ceea ce face. Implicare totala din partea acestui suflet minunat! Felicitari!!!
Ionuț Becia
Ionuț Becia
2024-03-28
Profesionalism , seriozitate cat și flexibilitate, domnișoara Aryana ne-a ajutat în alegerea apartamentului dorit cat și în obținerea acestuia. Oameni minunați! Mulțunesc Aryana !😊
Florin Jurculet
Florin Jurculet
2024-03-25
Foarte profesionisti, am cumparat o proprietate indrumat de agentul Leonard Leucuta. M-am simtit in siguranta, a facut toate diligentele cu maxima seriozitate, promptitudine si diplomatie. Recomand cu incredere agentia District Real Estate si pe agentul Leonard Leucuta. Multumesc, Leonard !
Simona Trif
Simona Trif
2024-03-06
Adrian ne-a ajutat cu toate detaliile cumpararii unui teren si ne-am simtit ca ne putem baza pe recomandarile lui fiind foarte profesional, serios si onest. Totul a decurs cu implicare minima din partea noastra dar totusi fara prea multe griji. Suntem foarte incantati ca am gasit un agent imobiliar de incredere si o sa apelam din nou la el cand vom avea nevoie.
Nicolae Vladescu
Nicolae Vladescu
2024-03-05
Profesionist, prompt, foarte orientat pe cerinta clientului.Foarte multumiti de serviciile primite! Am cumparat un apartament cu ajutorul lui Darius Solomon si tot ce am crezut ca va fi o bataie de cap a fost super simplu si usor! S-a ocupat foarte elegant de toate si ne-a oferit o experienta placuta. Consiliere si explicatii clare si pe intelesul tuturor. Cu siguranta recomandam cu mare drag si incredere!"
Calin Loles
Calin Loles
2024-02-26
O echipă de profesioniști desăvârșiți. Tot procesul de achiziție desfășurat cu ajutorul lor a fost foarte cursiv și lin. Atenți la nevoile clientului și cu flexibilitate dovedită. Leonard este un agent model, cum rar sau deloc am întâlnit. Mulțumesc
Ella puiu
Ella puiu
2024-02-26
avut o experiență extraordinară lucrând cu echipa de vânzări de la District Real Estate. Am decis să îmi vând apartamentul și am fost impresionat de profesionalismul și dedicarea lor în a face procesul de vânzare cât mai simplu și eficient posibil. De la evaluarea inițială până la încheierea tranzacției, agenții au fost mereu disponibili și receptivi la întrebările și preocupările mele. Au furnizat o evaluare precisă a pieței și au dezvoltat o strategie de marketing solidă pentru a atrage potențialii cumpărători. Cu abilitățile lor excelente de comunicare și expertiza în domeniu, au reușit să prezinte apartamentul meu în cel mai bun mod posibil, atrăgând un număr mare de vizualizări și oferte. În plus, au fost foarte atenți la detalii și au gestionat totul cu o atenție deosebită, asigurându-se că totul decurge fără probleme până la încheierea tranzacției. Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute și nu pot recomanda suficient echipa de la [numele agenției] pentru oricine caută să vândă un apartament. Profesionalismul lor, abilitățile lor excelente de negociere și angajamentul lor față de clienți îi plasează în fruntea industriei. Mulțumesc echipei pentru tot efortul depus în realizarea acestei tranzacții de succes!
Dorina Leucuta
Dorina Leucuta
2024-02-20
Servicii de calitate si agenti profesionisti. Recomand!
Remus Zaharescu
Remus Zaharescu
2024-02-14
Am colaborat recent cu District Real Estate și am fost multumit de toată echipa. Totul a decurs bine și destul de repede. Recomand!

Compare listings

Comparaţie